4.7 op 5, gebaseerd op 105 recensies

Zakelijk

Particulier

Beerput ledigen en ruimen

Één centraal aanspreekpunt voor al uw afvalverwijdering

Aqua Jet Vlerick staat niet alleen klaar voor het legen, reinigen en onderhouden van privé beerputten, maar biedt ook haar diensten aan voor diverse andere afvalputten en septische putten, zowel bij particulieren als bedrijven. Onze particuliere put reiniging strekt zich voornamelijk uit over de uitgestrekte regio Oost-Vlaanderen. Echter, voor het ledigen en onderhouden van septische putten bij bedrijven zijn we operationeel in heel Vlaanderen.

Buiten de kantooruren, voor dringende interventies, zijn wij tot 22u beschikbaar.

Offerte aanvragen

Beerput ledigen

We zuigen alle afvalstoffen (waaronder afvalwater, septisch materiaal, horecavet, enz.) uit de put en transporteren ze naar erkende verwerkingslocaties. U ontvangt een officieel attest voor uw administratie.

Onderhoud

Bij periodiek onderhoud detecteren we vroegtijdig schade en slijtage, en herstellen deze. We inspecteren de bochten, het afsluitdeksel en de beluchting voor optimale werking.

Grondige reiniging

Na volledige lediging reinigen we de put met aangepaste druk en temperatuur voor optimale resultaten. Leidingen worden doorgespoten om verstoppingen te voorkomen.

In drie stappen geholpen met uw beerput

Echt alle soorten afvalputten

Met Aqua Jet Vlerick heeft u slechts één partner nodig voor al uw afvalputten. We kunnen immers niet alleen beerputten putten leegmaken, reinigen en onderhouden, maar ook meteen diverse andere putten en afscheiders in uw bedrijf ledigen en schoonmaken.

U kan ook op onze flexibiliteit en expertise rekenen voor:

 • Voorbehandelingsputten: septische putten en beerputten, bezinkputten,
  verliesputten, decantatieputten…
 • Verzamelputten: sterfputten, (ver)zinkputten, IBA-putten…
 • Afscheiders: slibvangers, horeca vetputten, KWS-afscheiders
 • Regenwaterputten, andere putten voor wateropslag…
 • Zware stookolietanks (heavy fuel)
 • Industriële silo- en tankreiniging
 • Leidinginspecties & ontstoppingen
 • Rioolreiniging of wateroverlast
 • Afvalvervoer naar erkende verwerkers

Al eens aan een onderhoudscontract gedacht?

U kan uw beerputten en afvalputten laten leegmaken op afroep of uw administratieve lasten verkleinen met een onderhoudscontract. In dat geval hoeft u namelijk niet meer bij te houden wanneer uw afvalputten geledigd en gereinigd moeten worden. Dat doen wij voor u!

Wat onze klanten vertellen

Ook een opdracht voor ons?

Wenst u meer informatie over onze ruimdiensten, tarieven en onderhoudscontracten? Stuur ons dan gerust een mailtje. Voor dringende interventies neemt u best telefonisch contact op.