4.7 op 5, gebaseerd op 105 recensies

Zakelijk

Particulier

Camera inspectie riolering & kalkfrees

Waarom uw leidingen laten inspecteren via camera-onderzoek?

Bij verstoppingen is het erg interessant uw leidingen te laten inspecteren via camera-onderzoek. De camera’s brengen de binnenkant van de leidingen en buizen namelijk uiterst nauwkeurig in beeld waardoor een verstopping, beschadiging of lek heel nauwkeurig opgespoord kan worden. Dat bespaart ook heel wat kap- en breekwerk indien het aangewezen is om (een deel van) de afvoerleiding te herstellen of te vervangen.

Buiten de kantooruren, voor dringende interventies, zijn wij tot 22u beschikbaar.

Offerte aanvragen

Geen buis is te smal, te breed of te kronkelig…

Bij Aqua Jet Vlerick beschikken we over rioolcamera’s waarmee we buizen en leidingen met diameters van 40 tot 1.500 mm kunnen onderzoeken. Die camera’s zijn bovendien erg flexibel en kunnen daardoor ook het betere bochtenwerk moeiteloos aan.

Ook benieuwd hoe uw afvoerbuizen er vanbinnen uitzien?

U bent van harte welkom om mee te kijken als u uw leidingen laat inspecteren. U kan de bewegingen en de bevindingen van onze camera’s perfect meevolgen op het scherm. Meer nog, we kunnen de gemaakte beelden ook op DVD of USB opslaan en desgewenst ook een schriftelijk verslag bezorgen. Zo heeft u ook de nodige bewijslast voor een eventuele verzekeringskwestie of juridische procedure.

We worden regelmatig gevraagd om op te treden als onafhankelijk expert voor verzekeringsmaatschappijen, dus we weten perfect hoe we een correct, duidelijk en objectief onderzoeksrapport moeten opstellen.

In drie stappen geholpen

Als onze camera op boomwortels stoot….

Wortelingroei is nog steeds één van de voornaamste redenen van verstopte afvoerleidingenwateroverlast en beschadigingen aan buizensystemen. Zeker de wanden van oudere types buizen en leidingen blijken vaak niet bestand tegen boomwortels.

De riolering of andere leidingen laten inspecteren met camera-onderzoek is ook in dit geval erg interessant. Zo komen we namelijk precies te weten waar en in welke mate de wortels een verstopping hebben teweeggebracht.

Zullen we dan maar meteen die lastige boomwortels verwijderen?

Goed nieuws. U hoeft uw aangelegde tuin, oprit of het wegdek helemaal niet open te breken om de hinderlijke boomwortels uit buizen, leidingen en riolen te verwijderen! Dat kunnen we namelijk inwendig oplossen. Onze wortelfrees kruipt door (riool)buizen van 100 tot 400 mm diameter om kleine boomwortels te vermorzelen.

Wat onze klanten vertellen

Ook een opdracht voor ons?

Wenst u meer informatie over onze ruimdiensten, tarieven en onderhoudscontracten? Stuur ons dan gerust een mailtje. Voor dringende interventies neemt u best telefonisch contact op.