4.7 op 5, gebaseerd op 105 recensies

Machinepark

Onze machines kunnen bijna elke klus aan

Een ruim dienstenpakket als het onze vereist een stevig arsenaal aan machines en uitrusting, en dat hebben we! Rioolcamera’s, ruimingswagens, vacuümpompen en ook uiterst compacte combiwagens en met extra lange zuigslangen, die ook ruim- en reinigingswerken op minder evidente locaties mogelijk maken.

Buiten de kantooruren, voor dringende interventies, zijn wij tot 22u beschikbaar.

Offerte aanvragen

In drie stappen geholpen

Een blik op ons machinepark en technische uitrusting

Onze vloot telt een tiental combiwagens, waarvan er twee 2 ADR-conform zijn. De combiwagens zijn uitgerust met een krachtige vacuüm hogedrukpomp.

De vacuümunit zuigt vloeistoffen, productresidu’s en slib op in de opslagtank. De vacuümpompen kunnen een onderdruk creëren die overeenstemt met ± 90% vacuüm. Met deze vacuümwagens kunnen we allerlei klassieke ruim- en zuigwerken uitvoeren voor putreiniging. Daarnaast zijn ze ook inzetbaar bij milieubedreigende calamiteiten zoals lekkages en spills.

De hogedrukunit wordt vooral gebruikt voor het reinigen van wanden en voor het losspuiten van vastgehecht vuil en slib. Ook voor het ontstoppen van afvoerleidingen, rioleringen en caniveaux wordt hogedrukreiniging toegepast.

Onze uiterst compacte mini-combiwagen kan bijna overal ingezet worden, ook op de minst evidente plekken. Onder meer trambeddingen, ondergrondse parkings en drukke verkeersaders zijn het werkterrein van deze kleine krachtpatser.

Met onze uiterst flexibele rioolcamera’s kunnen we verstoppingen en beschadigingen opsporen in buizen en afvoerleidingen met diameter 40 tot 1.500 mm. De gemaakte beelden kunnen ook op DVD of USB opgeslagen worden en van een schriftelijk verslag worden voorzien.

Boomwortels in rioolbuizen en leidingen van 100 tot 400 mm diameter zijn niet opgewassen tegen onze professionele wortelfrees.

Om grote watermassa’s in een snel tempo weg te pompen, zetten we onze vuilwaterpomp in. Die heeft een debiet van maar liefst 250.000 liter per uur en kan ook bij acute wateroverlast ingezet worden.

Ook voor de tijdelijke opslag van afvalwater hebben we al het nodige materiaal in huis. We hebben ontwateringscontainers met diverse volumes en ook opleggers en ADR-gecertificeerde chauffeurs om het afvalwatertransport naar het verwerkingsbedrijf te verzorgen.

Of onze uitrusting ook uw project aankan?

Maar één manier om dat te ontdekken. Contacteer ons om uw project te bespreken en wij doen de test!

Wat onze klanten vertellen

Ook een opdracht voor ons?

Wenst u meer informatie over onze ruimdiensten, tarieven en onderhoudscontracten? Stuur ons dan gerust een mailtje. Voor dringende interventies neemt u best telefonisch contact op.