4.7 op 5, gebaseerd op 105 recensies

Zakelijk

Particulier

Ontstoppingsdienst

Als alles plots niet meer zo vlot loopt…

Zeep- en vetresten, kalkafzetting, wortelgroei, te veel wc-papier en objecten die beter niet door het toilet gespoeld worden… Het zijn maar enkele van de vele oorzaken van verstopte leidingen. Sommige verstoppingen kan u perfect zelf oplossen.

Chemische ontstoppingsproducten en sodakristallen doorspoelen of kokend water door de afvoer gieten, zijn de bekendste ontstoppingstechnieken, maar ze zijn zeker niet altijd geschikt! Kunststoffen leidingen zullen bijvoorbeeld ernstig beschadigd worden door chemische oplosmiddelen of kokend water. Die chemische producten zijn bovendien allesbehalve milieuvriendelijk en soms ook erg schadelijk voor uw eigen gezondheid. Als u 100% zeker wil zijn van een “goede afloop”, dan is het aangewezen om de ontstoppingsdienst van ontstoppingsspecialist Aqua Jet Vlerick in te schakelen.

Buiten de kantooruren, voor dringende interventies, zijn wij tot 22u beschikbaar.

Offerte aanvragen

Wij gaan altijd op zoek naar de onderliggende oorzaak

Bij Aqua Jet Vlerick hebben we de expertise, de ervaring én de professionele machines in huis om de zwaarste verstoppingen op te sporen en te verhelpen. Met onze gespecialiseerde combiwagens kunnen we uw leidingen reinigen met vacuümzuigtechniek of via hogedruk reiniging.

Of we de verstopping gaan wegzuigen of wegspuiten, hoeveel druk en welke watertemperatuur we gebruiken en hoeveel tijd de werken in beslag zullen nemen, dat hangt allemaal af van de aard en de positie van de verstopping en de staat van de afvoerleidingen. Een ding staat echter vast, we gaan altijd op zoek naar de dieperliggende oorzaak van de verstopte leidingen voor we aan de slag gaan. Enkel zo kunnen we immers een oplossing op lange termijn garanderen.

ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst met camera onderzoek

Via camera-onderzoek gaan we vaststellen waar de verstopping zich exact bevindt. Met onze aantal camera’s kunnen we buizen van 40 tot 1.500 mm van binnenuit bekijken en de aard van de verstopping duidelijk in beeld brengen.

In drie stappen geholpen

Praktisch om weten

  • Wij kunnen zowel binnen- als buitenhuis verstoppingen in afvoerleidingen opsporen en verhelpen.
  • Het water loopt wel weg, maar gewoon iets minder vlot dan anders? Dat zijn de eerste alarmsignalen dat u uw afvoerleidingen best eens laat inspecteren!
  • Bij Aqua Jet Vlerick ontstoppen en reinigen we niet alleen huishoudelijke afvoerleidingen, maar ook openbare riolen en straatkolken.
  • Onze ontstoppingsdienst is tot 22:00 bereikbaar voor dringende interventies!

Garantie

Voor ontstoppingen hanteren we een garantieperiode van 14 dagen, d.w.z. dat indien de ontstopping zich opnieuw voordoet binnen deze termijn dat wij gratis langskomen om het probleem te verhelpen. De garantieperiode is niet van toepassing indien blijkt dat in de afvoerleidingen kalk en/of niet-inherente materialen/stoffen aanwezig zijn, en/of structurele problemen (bijvoorbeeld verzakking) vastgesteld worden.

Wat onze klanten vertellen

Ook een opdracht voor ons?

Wenst u meer informatie over onze ruimdiensten, tarieven en onderhoudscontracten? Stuur ons dan gerust een mailtje. Voor dringende interventies neemt u best telefonisch contact op.