4.7 op 5, gebaseerd op 105 recensies

Zakelijk

Rioolreiniging

Hoe we riolen reinigen

Onze klassieke rioolcombiwagens rijden dagelijks uit voor rioolreinigingswerken. Deze wagens zijn uitgerust met een zware vacuümpomp en een gespecialiseerd hogedruk reinigingssysteem. We hebben ook een uiterst compacte mini-combiwagen in onze vloot. Die is uitermate geschikt voor ontstoppings- en ruimingswerken op moeilijk bereikbare plaatsen zoals:

  • Smalle straten en opritten
  • Ondergrondse parking
  • Trambeddingen of drukke verkeersaders

Buiten de kantooruren, voor dringende interventies, zijn wij tot 22u beschikbaar.

Offerte aanvragen

Hoe zit het met de straatkolken?

We beschikken eveneens over een kolkenzuiger om straatkolken te reinigen. Onze medewerkers openen de roosters manueel of met behulp van klein handgereedschap. Vervolgens slorpt de kolkenzuiger de vaste en vloeibare residu’s op. Waar nodig wordt vervuiling extra losgespoten met de hogedrukreiniger. Decantatiewater wordt tijdens deze werken enkel geloosd in nog te reinigen of te onderhouden kolken.

Optioneel kan ook reiniging van de kolkroosters en/of controle van de afwatering uitgevoerd worden.

In drie stappen geholpen

Riool verstopt, wortelgroei of wateroverlast

Bij Aqua Jet Vlerick kunnen we niet enkel riolen reinigen, maar ook:

  • De oorzaak van de verstopping opsporen via camera-inspectie in buizen en leidingen van 40 tot 1.500 mm diameter.
  • De verstopping verwijderen via vacuümzuiging of hogedrukreiniging (ook verwarmd!)
  • Boomwortels en -stronken verwijderen in buizen met diameter 100 tot 400 mm met behulp van een professionele wortelfrees
  • Slikt de riolering het niet meer en is er sprake van wateroverlast? Onze zelf aanzuigende vuilwaterpomp verwerkt zo’n 250.000 liter per uur!

De papierwinkel

Aqua Jet Vlerick heeft alle nodige vergunningen in bezit om rioolreiniging en afvalwater transport te mogen verzorgen en een reinigings- en verwerkingsattest af te leveren.

Ook met bestekomschrijvingen voor openbare aanbestedingen zijn we goed vertrouwd. Aarzel dus zeker niet om ons zowel voor kleine als voor grote rioleringsprojecten aan te schrijven.

Wat onze klanten vertellen

Ook een opdracht voor ons?

Wenst u meer informatie over onze ruimdiensten, tarieven en onderhoudscontracten? Stuur ons dan gerust een mailtje. Voor dringende interventies neemt u best telefonisch contact op.