4.7 op 5, gebaseerd op 105 recensies

Ruimingswerken en ontstoppingen sinds 1967.

Hoe het lang geleden allemaal begon

In 1967 was er nog geen sprake van een professionele ruimdienst.
De eenmanszaak Aqua Jet Vlerick was in die tijd nog een klassiek ruimingsbedrijf.

De groei is sindsdien niet meer gestopt en ook het activiteitenaanbod werd stelselmatig uitgebreid. We bieden tegenwoordig naast allerhande ontstoppingswerken, gespecialiseerde industriële
reiniging en rioolreiniging bij bedrijven en overheden in heel Vlaanderen aan.

Historiek

1967: oprichting Aqua Jet Vlerick EZ
1988: omvorming naar bvba
1992: overname Carientje & Hugo Verslype
2005: verhuis naar industrieterrein Sluis in Eke (bij Nazareth in Oost-Vlaanderen)

Onze visie, troeven en uw kwaliteitsgaranties

  • Ons machinepark wordt stipt onderhouden en regelmatig vernieuwd. We volgen nieuwe technieken en productinnovaties op de voet en introduceren die ook op de werkvloer.
  • Aqua Jet Vlerick beschikt sinds 2006 over het VCA-certificaat en sinds 2016 over een ISO 9001 (kwaliteit) en een ISO 14001 (milieucertificaat)*. Ook alle medewerkers, die de arbeid uitvoeren, hebben een VCA-
    cursus basisveiligheid gevolgd. Veiligheid op en rond de werf vinden we namelijk ontzettend belangrijk.
  • Jarenlange ervaring en diepgaande expertise vormen de basis van ons intern kwaliteitsbeleid, maar we investeren ook voortdurend in diverse interne opleidingen om de kennis en competenties van onze medewerkers verder te ontwikkelen.
  • Flexibiliteit is een evidentie. Onze ruimdienst komt ook buiten de kantoor- en productie uren ter plaatse en er is 22:00 permanentie voor dringende interventies. We streven ook naar uiterst snelle responstijden en een vlotte administratieve afhandeling.
  • Vage offertes krijgt u niet, wel duidelijke all-in prijzen op maat van uw project, waar zelfs de verplaatsingen in vervat zitten. Zo heeft u vooraf een duidelijk beeld van het totale kostenplaatje. Op zo’n prijsraming hoeft u bovendien niet lang te wachten.
  • We beschikken over zowat alle erkenningen en vergunningen die met integraal afvalbeheer en afvalwatertransport te maken hebben. We kunnen u dus ook de wettelijke reinigings- en verwerkingsattesten voor uw milieuadministratie bezorgen.

Hoe wij het verschil maken

Bij Aqua Jet Vlerick beschikken we over alle nodige erkenningen en vergunningen, ervaren medewerkers met VCA-kwalificatie en een uitgerust machinepark. Het is echter vooral onze duidelijke visie op kwaliteit, service en professionalisme die onze klanten keer op keer weet te overtuigen.

Hoe anderen onze service ervaren?

Peil vooral zelf naar onze klanttevredenheid en onze service levels. U hoeft ons enkel even te contacteren om enkele referenties van soortgelijke projecten als de uwe te ontvangen.

Wat onze klanten vertellen

Het laatste nieuws

Ook een project voor ons?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijs indicatie.