Over Aquajet Vlerick

Home » Over ons » Over Aquajet Vlerick

Hoe het lang geleden begon

In 1967 was er nog geen sprake van een professionele ruimdienst. De eenmanszaak Aqua Jet Vlerick was in die tijd nog een klassiek ruimingsbedrijf. De groei is sindsdien niet meer gestopt en ook het activiteitenaanbod werd stelselmatig uitgebreid. We bieden tegenwoordig naast allerhande ontstoppingswerken bij particulieren, ook gespecialiseerde industriële reiniging en rioolreiniging bij bedrijven en overheden in heel Vlaanderen aan.

Hoe wij het verschil maken

Bij Aqua Jet Vlerick beschikken we over alle nodige erkenningen en vergunningen, ervaren medewerkers met VCA-kwalificatie en een uitgerust machinepark. Het is echter vooral maar het is vooral onze duidelijke visie op kwaliteit, service en professionalisme die onze klanten keer op keer weet te overtuigen.

Hoe anderen onze service ervaren?

Peil vooral zelf naar onze klanttevredenheid en onze service levels. U hoeft ons enkel even te contacteren om enkele referenties van soortgelijke projecten als het uwe te ontvangen.

Historiek

  • 1967: oprichting Aqua Jet Vlerick EZ
  • 1988: omvorming naar bvba
  • 1992: overname Carientje & Hugo Verslype
  • 2005: verhuis naar industrieterrein Sluis in Eke (bij Nazareth in Oost-Vlaanderen)

Onze visie, troeven en uw kwaliteitsgaranties

  • Ons machinepark wordt stipt onderhouden en regelmatig vernieuwd. We volgen nieuwe technieken en productinnovaties op de voet en introduceren die ook op de werkvloer.
  • Aqua Jet Vlerick beschikt sinds 2006 over het VCA*-certificaat en sinds 2016 over een ISO 9001 (kwaliteit) en een ISO 14001 (milieucertificaat). Ook alle medewerkers, zowel arbeiders als bedienden, hebben een VCA-cursus basisveiligheid gevolgd. Veiligheid op en rond de werf vinden we namelijk ontzettend belangrijk.
  • Jarenlange ervaring en diepgaande expertise vormen de basis van ons intern kwaliteitsbeleid, maar we investeren ook voortdurend in diverse interne opleidingen om de kennis en competenties van onze medewerkers verder te ontwikkelen.
  • Flexibiliteit is een evidentie. Onze ruimdienst komt ook buiten de kantoor- en productie uren ter plaatse en er is 24/7 permanentie voor dringende interventies. We streven ook naar uiterst snelle responstijden en een vlotte administratieve afhandeling.
  • Vage offertes krijgt u niet, wel duidelijke all-in prijzen op maat van uw project, waar zelfs de verplaatsingen in vervat zitten. Zo heeft u vooraf een duidelijk beeld van het totale kostenplaatje. Op zo’n prijsraming hoeft u bovendien niet lang te wachten.
  • We beschikken over zowat alle erkenningen en vergunningen die met integraal afvalbeheer en afvalwatertransport te maken hebben. We kunnen u dus ook de wettelijke reinigings- en verwerkingsattesten voor uw milieuadministratie bezorgen.
Home » Over ons » Over Aquajet Vlerick