4.7 op 5, gebaseerd op 105 recensies

Reinigen septische put Gent

Het reinigen van uw septische put in Gent vraagt een professionele aanpak

Zoekt u een specialist voor het reinigen van uw septische putAqua Jet Vlerick klaart de klus als ervaren ruim- en ontstoppingsbedrijf op professionele, snelle en propere wijze. Met onze kennis en moderne materialen zijn wij in staat om uw septische put vakkundig te reinigen. U ontvangt een officieel attest voor een correcte en milieuvriendelijke verwerking. Wij legen, reinigen en onderhouden septische putten bij particulieren en bedrijven, evenals voorbehandelingsputten, afscheiders, verzamelputten en regenputten. U kunt naast het reinigen van uw septische put in Gent voor dringende interventies als overlopende putten, verstoppingen en geurhinder gebruikmaken van onze 24-uursservice. Neem contact op. U kunt altijd op ons rekenen.

Buiten de kantooruren, voor dringende interventies, zijn wij tot 22u beschikbaar.

Offerte aanvragen

In drie stappen geholpen

Zorg voor het tijdig reinigen van uw septische put in Gent

Het tijdig laten reinigen van uw septische put in Gent is van cruciaal belang voor een goede werking van uw afvoersysteem. Het is verstandig om bij de eerste signalen van een noodzakelijke reiniging actie te ondernemen. Het kan zijn dat uw toilet niet meer goed doorloopt, u last heeft van een vervelende geur of een vliegjesplaag. Mogelijk zijn de afvoerbuizen naar uw septische put verstopt of loopt de put over. Aqua Jet Vlerick is al sinds 1967 gespecialiseerd in het reinigen van uw septische put. Alle opgevangen afvalstoffen worden opgezogen, waarna deze naar een zuiveringsstation, tussenopslag of afvalverwerker worden vervoerd. U ontvangt een officieel verwerkingsattest voor uw milieuadministratie.

Grondig en schadevrij reinigen van uw septische put in Gent

Nadat de septische put helemaal leeg is, wordt deze grondig en schadevrij gereinigd. De druk en de watertemperatuur worden aangepast aan het type put en de vervuilingsaard. Bij het reinigen van uw septische put in Gent worden de aan- en afvoerleidingen ook uitgespoten, zodat eventuele vuilresten worden verwijderd en de kans op verstoppingen wordt geminimaliseerd. Aqua Jet Vlerick kan elk type septische put of beerput ledigen. Een septische put met twee compartimenten en een vrije afvoer hoeft minder vaak te worden geleegd en gereinigd dan een afgesloten beerput, zolang er vuil afbrekende bacteriën in de put zitten.

Neem voor het deskundig en proper reinigen van uw septische put contact op met Aqua Jet Vlerick. Wij inspecteren tevens uw putsysteem, zodat beschadigingen en slijtage tijdig worden opgemerkt. Met een telefoontje (09/385 45 29) of e-mail (info@aquajet-vlerick.be) krijgt u antwoord op uw vragen, offerte- of afspraakverzoek.

Wat onze klanten vertellen

Ook een opdracht voor ons?

Wenst u meer informatie over onze ruimdiensten, tarieven en onderhoudscontracten? Stuur ons dan gerust een mailtje. Voor dringende interventies neemt u best telefonisch contact op.