4.7 op 5, gebaseerd op 105 recensies

Ontstoppingsdienst Gent

Aquajet lost uw verstopping snel en vakkundig op

Als u last heeft van een verstopping in uw woning of bedrijfspand, bent u gebaat bij snelle en professionele hulp. Aqua Jet Vlerick lost als dé ontstoppingsdienst in Gent uw probleem op propere wijze op. Er kunnen vele oorzaken van een verstopt toilet, geblokkeerde afvoerleiding of verstopte riolering zijn. Van zeep- en vetresten, kalkafzetting en wortelgroei tot een teveel aan wc-papier en (grote) objecten die de doorstroom blokkeren. Aqua Jet Vlerick gaat op zoek naar de oorzaak en pakt deze bij de wortel aan. Wij beschikken als ontstoppingsdienst over de expertise, ervaring en machines om de hevigste verstoppingen te traceren en verhelpen. Neem contact op om uw verstopte leidingen vrij te maken. U kunt bij nood een beroep doen op onze 24-uursservice. Wij zijn snel bij u.

Buiten de kantooruren, voor dringende interventies, zijn wij tot 22u beschikbaar.

Offerte aanvragen

In drie stappen geholpen

Camera-inspectie om de verstoppingslocatie te traceren

Misschien heeft u al geprobeerd om met kokend water, chemische ontstoppingsproducten of sodakristallen de verstopping te verhelpen. Maar weet wat u doet! Kunststof leidingen kunnen ernstig beschadigd raken door kokend water of chemische oplosmiddelen. Deze producten zijn bovendien milieuvervuilend en schadelijk voor de gezondheid. Schakel de gespecialiseerde ontstoppingsdienst in Gent in. Wij inspecteren met een camera de leidingen en stellen vast waar zich de verstopping exact bevindt. Wij kunnen buizen van 40 tot 1.500 mm van binnenuit bekijken en in beeld brengen. Is de verstopping te wijten aan ingegroeide boomwortels? Dan verwijderen wij met een frees de wortels, waarna de beschadigde afvoerleiding wordt hersteld en grondig wordt gereinigd.

Onstopping service in Gent: wegzuigen of wegspuiten

Als ervaren ontstoppingsdienst maken wij gebruik van gespecialiseerde combiwagens om uw leidingen door vacuüm zuigtechniek of hogedruk te reinigen. De gebruikte techniek – wegzuigen of wegspuiten – is afhankelijk van de positie en aard van de verstopping. De druk en watertemperatuur worden hier ook op afgestemd.

Is uw afvoerleiding verstopt? Neem direct contact op met de ontstoppingsdienst in Gent. Een telefoontje (09/385 45 29) of e-mail (info@aquajet-vlerick.be) naar Aqua Jet Vlerick is voldoende voor ons om in actie te komen.

Wat onze klanten vertellen

Ook een opdracht voor ons?

Wenst u meer informatie over onze ruimdiensten, tarieven en onderhoudscontracten? Stuur ons dan gerust een mailtje. Voor dringende interventies neemt u best telefonisch contact op.