4.7 op 5, gebaseerd op 105 recensies

Beerput ledigen Gent

Aqua Jet Vlerick: voor professionele beerput ledigen in Gent

Woont u in Gent of omgeving en komen uw sanitaire voorzieningen terecht in een beerput, die nodig moet worden geleegd? Schakel de professionals van Aqua Jet Vlerick in, die gespecialiseerd zijn in alle reinigings- en ruimingswerken. Wij beschikken over de kennis, de ervaring en de machines voor een vlot verloop van uw beerput ledigen in Gent. Onze ruimdienst staat 24 uur per dag voor u klaar, in geval uw beerput of septische put dringend moet worden geleegd. Neem contact met ons op. Wij zijn snel ter plaatse. Niet alleen voor een beerput ledigen, maar ook voor reiniging en onderhoud van uw beerput of septische put.

Buiten de kantooruren, voor dringende interventies, zijn wij tot 22u beschikbaar.

Offerte aanvragen

In drie stappen geholpen

Frequentie beerput ledigen afhankelijk van gebruik en aantal inwonenden

Een beerput bevat in tegenstelling tot een septische put geen afvoer. De afgesloten beerput heeft alleen een opslagfunctie. Het afbraakrendement is slecht, waardoor een beerput ledigen in Gent vaker dient te gebeuren dan een septische put ledigen. De frequentie van lediging is afhankelijk van uw gebruik en van het aantal inwonende personen. Voor een gezin met kinderen moet de beerput ledigen gemiddeld een keer per jaar plaatsvinden, voor een stel of alleenstaande minder vaak. Laat uw beerput regelmatig ledigen om te voorkomen dat uw toilet niet meer (vlot) doorspoelt en u last krijgt van vervelende geuren.

Wacht niet te lang met uw beerput ledigen in Gent

Aqua Jet Vlerick startte in 1967 als eenmansruimingsbedrijf en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming in ruimings- en ontstoppingswerkzaamheden voor particulieren én gespecialiseerde industriële reiniging en rioolreiniging bij bedrijven en overheden in Vlaanderen. Ons dienstenpakket loopt uiteen van septische putten en beerputten ledigen in Gent tot industriële tanks, productieleidingen en waterlopen. Vrijwel alles waar afvalwater doorstroomt, kunnen wij ruimen en reinigen.

Wat onze klanten vertellen

Ook een opdracht voor ons?

Wenst u meer informatie over onze ruimdiensten, tarieven en onderhoudscontracten? Stuur ons dan gerust een mailtje. Voor dringende interventies neemt u best telefonisch contact op.