4.7 op 5, gebaseerd op 105 recensies

Ontstoppingsdienst Heusden

Een verstopping kan op verschillende plekken in of om uw woning of bedrijf ontstaan. Denk aan een verstopt toilet, doucheputje of wasbak. Of aan een riool dat niet meer (goed) doorloopt. Het probleem kan een gevolg zijn van niet-weggespoelde zeepresten, vetophoping, uitgevallen haren, bovenmatig gebruik van toiletpapier of doorgespoelde grote objecten die klem zitten in de afvoer. Met de hulp van de professionele ontstoppingsdienst in Heusden worden allerhande verstoppingen snel verholpen. Onze 24-uursservice staat dag en nacht paraat om uw probleem op te lossen.

Buiten de kantooruren, voor dringende interventies, zijn wij tot 22u beschikbaar.

Offerte aanvragen

In drie stappen geholpen

Gerichte leidingeninspectie met flexibele camera’s

Een verstopping kan ook ontstaan door een slecht aangelegde of verouderde riolering, of verkeerd gebruik van ontstoppingsmiddelen. Ga daarom niet zelf aan de slag met chemische middelen, kokend water of sodakristallen. Laat de ontstoppingsdienst in Heusden het probleem onderzoeken en hiervoor een passende oplossing aandragen. Onze ervaren, VCA-gekwalificeerde medewerkers verrichten met flexibele camera’s een leidingeninspectie. De exacte plek van de verstopping wordt in beeld gebracht. Dit bespaart heel wat kap- en breekwerk bij herstel of vervanging van de afvoerleiding.

Ontstoppingsdienst in Heusden gebruikt combiwagens en frezen

Aqua Jet Vlerick beschikt als ontstoppingsdienst in Heusden over gespecialiseerde combiwagens om uw leidingen te reinigen met een vacuüm zuigtechniek of hogedrukreiniging. Het is afhankelijk van de aard en de positie van de verstopping en de staat van de afvoerleidingen of de blokkade wordt weggezogen of weggespoten. Als de verstopping te wijten is aan ingegroeide boomwortels, wordt onze frees ingezet om deze materialen te verwijderen. De beschadigde afvoerleiding wordt daarna hersteld en grondig gereinigd.

Aqua Jet Vlerick gaat als erkende ontstoppingsdienst altijd op zoek naar de onderliggende oorzaak van de verstopping, om het probleem bij de wortel aan te pakken. Neem contact op voor een noodgeval, voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende prijsopgave.

Wat onze klanten vertellen

Ook een opdracht voor ons?

Wenst u meer informatie over onze ruimdiensten, tarieven en onderhoudscontracten? Stuur ons dan gerust een mailtje. Voor dringende interventies neemt u best telefonisch contact op.