4.7 op 5, gebaseerd op 105 recensies

Ontstoppingsdienst

De ontstoppingsdienst komt als geroepen bij een verstopping

Is uw wastafel, toilet, douche of rioolafvoer verstopt? Loopt het water slechts heel traag door of heeft u last van een penetrante rioolgeur? Roep de hulp in van ruim- en ontstoppingsdienst Aqua Jet Vlerick. Wij zijn particulieren en bedrijven van dienst met professionele ontstoppingswerken. Met onze vacuümpompen, hogedrukreinigers en vuilwaterpompen kunnen wij elke uitdaging aan, óók in enge of moeilijk bereikbare ruimtes. Wij ontstoppen zowel kleine afvoeren als de hoofdriolering. Maak bij een verstopping gebruik van onze ontstoppingsdienst. Wij pakken de oorzaak aan. Neem direct contact op met onze ontstoppingsdienst als u last heeft van verstopte leidingen.

Buiten de kantooruren, voor dringende interventies, zijn wij tot 22u beschikbaar.

Offerte aanvragen

In drie stappen geholpen

Met rioolcamera’s de exacte plek van de verstopping lokaliseren

Bij een verstopping is het van belang om de precieze plek te lokaliseren. De ontstoppingsdienst van Aqua Jet Vlerick maakt gebruik van twee camera’s die de binnenkant van de leidingen nauwkeurig in kaart brengen. De plek van de verstopping, het lek of de beschadiging kan exact worden bepaald. Dankzij onze innovatieve ontstoppingstechnieken kunnen wij zonder breekwerk of schade de verstopping oplossen. Met onze flexibele rioolcamera’s kunnen wij buizen van 40 tot 1.500 mm inspecteren. Wortel-ingroei is een van de belangrijkste redenen van verstopte afvoerleidingen, beschadigingen aan buizensystemen en wateroverlast. Als de camera’s van onze ontstoppingsdienst op boomwortels stuiten, worden deze direct met een wortelfrees verwijderd.

Vele redenen om onze ontstoppingsdienst in te schakelen

Aan een verstopping kunnen vele redenen ten grondslag liggen. Behalve wortelgroei kan er sprake zijn van kalkafzetting, zeep- en vetresten, te veel toiletpapier of te grote objecten die door de wc zijn gespoeld en voor een blokkade zorgen. Het is niet verstandig om zelf met chemische ontstoppingsproducten of kokend water aan de gang te gaan. Kunststof leidingen raken hierdoor ernstig beschadigd. Beter is het om een professionele ontstoppingsdienst in te schakelen. Aqua Jet Vlerick biedt u vele voordelen.

De ontstoppingsdienst van Aqua Jet Vlerick heeft voor elke verstopping een passende oplossing. Wij staan bij acute nood dag en nacht voor u klaar. Neem nu contact op en wij helpen u uit de brand. Een telefoontje (09/385 45 29) of mailtje (info@aquajet-vlerick.be) volstaat.

Wat onze klanten vertellen

Ook een opdracht voor ons?

Wenst u meer informatie over onze ruimdiensten, tarieven en onderhoudscontracten? Stuur ons dan gerust een mailtje. Voor dringende interventies neemt u best telefonisch contact op.