4.7 op 5, gebaseerd op 105 recensies

Ontstoppingsdienst Melle

Heeft u binnenshuis of buitenshuis een probleem met een verstopte afvoerleiding? Schakel direct Aqua Jet Vlerick in. Onze ervaren, VCA-gekwalificeerde medewerkers zijn u van dienst met het ontstoppen en reinigen van huishoudelijke afvoerleidingen, openbare riolen en straatkolken. Wij bieden als ontstoppingsdienst in Melle voor elke verstopping in leidingen of buizen van uw woning of bedrijfspand een passende oplossing. U krijgt 14 dagen garantie bij een nieuwe verstopping, tenzij blijkt dat er kalk en/of niet-inherente materialen of stoffen in de afvoerleidingen aanwezig zijn.

Buiten de kantooruren, voor dringende interventies, zijn wij tot 22u beschikbaar.

Offerte aanvragen

Leidingeninspectie om de exacte plek van de verstopping op te sporen

Aqua Jet Vlerick beschikt als ontstoppingsdienst in Melle over de expertise, ervaring en professionele machines om de zwaarste verstoppingen op te sporen en te verhelpen. Allereerst wordt een deskundige leidingeninspectie uitgevoerd. Dit gebeurt met 5 camera’s die de binnenkant van de leidingen en buizen (van 40 tot 1.500 mm diameter) nauwkeurig in beeld brengen. De flexibele camera’s kunnen bochten moeiteloos aan. De exacte plek van de blokkade, beschadiging of lek wordt vastgesteld. Dit bespaart heel wat kap- en breekwerk bij het herstellen of vervangen van (een deel van) de afvoerleiding.

In drie stappen geholpen

Ontstoppingsdienst in Melle zet gespecialiseerde combiwagens in

Wortel-ingroei is een van de belangrijkste oorzaken van verstopte afvoerleidingenwateroverlast en beschadigingen aan buizensystemen. U hoeft uw oprit, wegdek of tuin niet uit te breken om de hinderlijke boomwortels uit leidingen, buizen en riolen te verwijderen. Aqua Jet Vlerick gebruikt een frees die door buizen van 100 tot 400 mm kruipt om weerspannige boomwortels te vermorzelen. Andere oorzaken van een verstopt riool, toilet, douche of wasbak zijn zeep- en vetresten, kalkafzetting, te veel wc-papier en te grote objecten die door het toilet zijn gespoeld. Uw ontstoppingsdienst in Melle gebruikt gespecialiseerde combiwagens om via een vacuüm zuigtechniek of hoge druk uw leidingen te reinigen.

Ontstoppingsdienst 24/7 bereikbaar voor dringende interventies

Ga niet zelf aan de gang met chemische ontstoppingsproducten, sodakristallen of kokend water. Kunststof leidingen kunnen ernstig beschadigd raken. Onze ontstoppingsdienst in Melle is tot 22:00 bereikbaar voor dringende interventies. Neem contact op om een afspraak in te plannen of een offerte aan te vragen voor het verhelpen van een verstopping.

Wat onze klanten vertellen

Ook een opdracht voor ons?

Wenst u meer informatie over onze ruimdiensten, tarieven en onderhoudscontracten? Stuur ons dan gerust een mailtje. Voor dringende interventies neemt u best telefonisch contact op.