4.7 op 5, gebaseerd op 105 recensies

Ontstoppingsdienst Merelbeke

Heeft u last van verstopte leidingen? Aqua Jet Vlerick pakt als ervaren ontstoppingsdienst in Merelbeke het probleem bij de wortel aan. Onze specialisten gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak, om de verstopping op effectieve wijze te verhelpen. Afhankelijk van de aard en positie van de blokkade en de staat van de leidingen, wordt de verstopping weggezogen of weggespoten. Wij staan bij acute problemen dag en nacht voor u klaar met onze 24-uursservice. Neem contact op of vraag een offerte aan voor een ontstopping met duurzaam resultaat.

Buiten de kantooruren, voor dringende interventies, zijn wij tot 22u beschikbaar.

Offerte aanvragen

Leidingeninspectie met camera’s om verstopping in beeld te brengen

Er zijn vele oorzaken van een verstopt riool, toilet, wasbak of douche. Denk aan kalkafzetting, zeep- en vetresten, te veel wc-papier of te grote objecten die door het toilet gespoeld zijn. Ingegroeide wortels is een van de voornaamste redenen van verstopte afvoerleidingen, beschadigde buizen en hieruit voortvloeiende wateroverlast. Als professionele ontstoppingsdienst in Merelbeke verrichten wij een leidingeninspectie, waarbij met 5 camera’s buizen en leidingen met een diameter van 40 tot 1.500 mm worden onderzocht. De flexibele rioolcamera’s passeren moeiteloos bochten. De verstopping wordt duidelijk in beeld gebracht.

In drie stappen geholpen

Ontstoppingsdienst in Merelbeke verwijdert boomwortels

Aqua Jet Vlerick zet als dé ontstoppingsdienst in Merelbeke de frees in om boomstronken en ingegroeide boomwortels te verwijderen. Onze frees kruipt door (riool)buizen met een doorsnee van 100 tot 400 mm en vermorzelt onderweg weerspannige boomwortels en stronken. Hierna wordt de beschadigde afvoerleiding hersteld en grondig gereinigd. Wees zeer terughoudend met het gieten van kokend water door de afvoer of het gebruik van chemische ontstoppingsproducten en sodakristallen. Kunststof leidingen raken hierdoor ernstig beschadigd. Het is milieuonvriendelijk en soms schadelijk voor uw gezondheid. Beter is het de expert in te schakelen.

Onderzoeken, traceren en verhelpen van allerlei verstoppingen

De ontstoppingsdienst in Merelbeke onderzoekt, traceert en verhelpt uiteenlopende verstoppingen in buizen en leidingen bij particulieren en bedrijven. Aqua Jet Vlerick beschikt over de expertise, ervaring en materialen om de zwaarste verstoppingen binnenshuis of buitenshuis op te lossen. Wij beschikken over gespecialiseerde combiwagens om uw leidingen te reinigen via hoge druk of onze vacuüm zuigtechniek. Contacteer ons om een afspraak in te plannen.

Wat onze klanten vertellen

Ook een opdracht voor ons?

Wenst u meer informatie over onze ruimdiensten, tarieven en onderhoudscontracten? Stuur ons dan gerust een mailtje. Voor dringende interventies neemt u best telefonisch contact op.