4.7 op 5, gebaseerd op 105 recensies

Ontstoppingsdienst Ronse

Heeft u problemen met het riool? Of met de afvoer van water uit de douche, het toilet of de wasbak? Waag u niet aan het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen, sodakristallen en kokend heet water. Dit kan het probleem alleen maar verergeren. Zo kunnen kunststof leidingen ernstig beschadigd raken. Roep de hulp in van Aqua Jet Vlerick, die als ontstoppingsdienst in Ronse de onderliggende oorzaak aanpakt. Onze VCA-gekwalificeerde medewerkers beschikken over de expertise, ervaring en machines om elke soort verstopping te verhelpen.

Buiten de kantooruren, voor dringende interventies, zijn wij tot 22u beschikbaar.

Offerte aanvragen

In drie stappen geholpen

Dag en nacht paraat voor dringende interventies

De ontstoppingsdienst in Ronse staat dag en nacht voor u klaar om spoedig hulp te bieden bij een probleem met de huishoudelijke afvoerleidingen, openbare riolen en straatkolken. U kunt bij dringende interventies gebruikmaken van onze 24-uursservice. Voor niet-dringende ontstoppings- en reinigingswerkzaamheden kunt u ons het beste binnen kantoortijden contacteren. Onze specialisten gaan eerst op zoek naar de echte oorzaak en de exacte locatie van de verstopte leidingen. De leidingeninspectie omvat camera-onderzoek in buizen van 40 tot 1.500 mm diameter. De verstopping, beschadiging of lekkage wordt nauwkeurig in beeld gebracht. Dit scheelt heel wat kap- en breekwerk.

Ontstoppingsdienst in Ronse: wegzuigen, wegspuiten of frezen

Een verstopte afvoerleiding, beschadigde buis of wateroverlast wordt vaak veroorzaakt door boomwortels. Uw ontstoppingsdienst in Ronse maakt gebruik van een speciale frees om deze obstakels te vermorzelen. Dit gereedschap wordt gebruikt voor buizen van 100 tot 400 mm diameter. Een verstopping kan ook ontstaan door kalkafzetting, zeep- en vetresten, haren, overdadig gebruik van wc-papier en grote objecten die klem zitten in de afvoer. Aqua Jet Vlerick heeft gespecialiseerde combiwagens om uw afvoerleidingen te reinigen met vacuüm zuigtechnieken of hogedrukreiniging.

De ontstoppingsdienst in Ronse is tot 22:00 bereikbaar voor particulieren en bedrijven. Neem contact op met onze permanente wachtdienst, of vraag een vrijblijvende scherpe offerte aan om uw verstopping te verhelpen.

Wat onze klanten vertellen

Ook een opdracht voor ons?

Wenst u meer informatie over onze ruimdiensten, tarieven en onderhoudscontracten? Stuur ons dan gerust een mailtje. Voor dringende interventies neemt u best telefonisch contact op.