4.7 op 5, gebaseerd op 105 recensies

Regenput reinigen

Laat tijdig uw regenput reinigen door de vakspecialist

Een regenput reinigen is een pittige klus, die u het beste aan specialisten kunt overlaten. Ruim- en ontstoppingsdienst Aqua Jet Vlerick is uw professionele partner bij het leegpompen en schoonmaken van uw regenput. U kunt uw regenput periodiek preventief laten reinigen, of per direct als het water van uw recuperatiesysteem bruin kleurt. Het is dan de hoogste tijd om uw regenput te reinigen. Naast regenwater belandt er onvermijdelijk ook allerlei vuiligheid in uw regenput. Hierdoor ligt er bezinksel op de bodem van de put, kleurt het water bruin én kunnen de leidingen van uw recuperatiesysteem verstopt raken. Laat het zover niet komen en neem direct contact op met Aqua Jet Vlerick, dat op deskundige, vlotte en propere wijze regenputten leegt, reinigt en onderhoudt.

Buiten de kantooruren, voor dringende interventies, zijn wij tot 22u beschikbaar.

Offerte aanvragen

Bij waterverkleuring of een onaangename geur uw regenput reinigen

Steeds meer mensen kiezen er uit milieuoogpunt voor om een regenwaterput te plaatsen. Het water in de regenwaterput wordt veelal gebruikt om de tuin te sproeien, het toilet door te spoelen of de was te doen. U bespaart hiermee fors op uw waterfactuur. Ondanks de aanwezigheid van micro-organismen en een filter in de regenput, is het niet te voorkomen dat op den duur zich slib (in de vorm van slijk en bladeren) op de bodem vormt. Dit leidt tot een waterverkleuring en een onaangename geur. Laat uw regenput reinigen door de professionals van Aqua Jet Vlerick. Wij beschikken over de noodzakelijke kennis en materialen om deze klus goed uit te voeren.

Waarom kiezen voor Aqua Jet Vlerick?

  • 24-uursservice voor noodgevallen en dringende interventies
  • Professionele dienstverlening, met kennis van zaken en kwalitatief werk
  • Gespecialiseerd in allerhande ruimings-, ontstoppings-, reinigings- en onderhoudswerkzaamheden
  • Altijd een attest voor uw milieuadministratie
  • Nauwkeurige naleving van de veiligheidsvoorschriften
  • Snelle en duidelijke offerte op maat voor uw project

In drie stappen geholpen

Regenput reinigen met verwijdering en afvoer van slib

Aqua Jet Vlerick zorgt ervoor dat uw regenwaterput in uitstekende conditie blijft. Het maakt niet uit hoe groot uw regenput is. Onze tankwagens kunnen elk volume aan. Wij werken voor particulieren en bedrijven. Uw regenwaterput wordt eerst volledig geledigd, waarbij het slib wordt verwijderd en afgevoerd. Het regenput reinigen gebeurt onder hoge druk. Naast het schoonmaken van regenputten omvat ons dienstenpakket ook het ruimen, reinigen en onderhouden van vijvers en kelders, verzamelputten, waterzuiveringsinstallaties, beerputtenseptische putten, vuilputten, vetputten, olieafscheiders, KWS, slibvangers en horecavetputten.

Wilt u meer informatie over een regenput of een van onze andere diensten? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor dringende interventies. Voor vragen, een offerteverzoek of het maken van een afspraak kunt u ons bellen (09/385 45 29) of e-mailen (info@aquajet-vlerick.be). U krijgt snel antwoord.

Hoe anderen onze service ervaren?

Peil vooral zelf naar onze klanttevredenheid en onze service levels. U hoeft ons enkel even te contacteren om enkele referenties van soortgelijke projecten als het uwe te ontvangen.

Wat onze klanten vertellen

Ook een opdracht voor ons?

Wenst u meer informatie over onze ruimdiensten, tarieven en onderhoudscontracten? Stuur ons dan gerust een mailtje. Voor dringende interventies neemt u best telefonisch contact op.