4.7 op 5, gebaseerd op 105 recensies

Rioleringen ontstoppen

Laat op snelle en vakkundige wijze uw rioleringen ontstoppen

Een verstopte riolering komt altijd onverwacht en nooit gelegen. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk het riool laten ontstoppen. Schakel direct ruim- en ontstoppingsdienst Aqua Jet Vlerick in, dat al sinds 1967 op deskundige en snelle wijze uiteenlopende ontstoppingswerken uitvoert voor particulieren en bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in rioleringen en beschikken over innovatieve materialen en machines om deze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. Wij staan bij dringende interventies 24 uur per dag voor u klaar. Neem bij problemen met verstopte afvoeren direct contact met ons op. Dan komen wij uw rioleringen ontstoppen, zodat u weer normaal gebruik kunt maken van het water in de keuken, de badkamer of het toilet.

Buiten de kantooruren, voor dringende interventies, zijn wij tot 22u beschikbaar.

Offerte aanvragen

In drie stappen geholpen

Rioleringen ontstoppen via vacuümzuiging of hogedrukreiniging

Aqua Jet Vlerick heeft de juiste apparatuur om de exacte locatie van de rioolverstopping te ontdekken en het probleem zonder breekwerk of schade te verhelpen. Aan de hand van camera’s wordt de binnenkant van de rioolbuizen en afvoerleidingen in beeld gebracht, zodat de verstopping, de beschadiging of het lek nauwkeurig is vast te stellen. De camera-inspectie is mogelijk in buizen en leidingen met een diameter van 40 tot 1.500 mm. Het rioleringen ontstoppen gebeurt met combiwagens via vacuümzuiging of (al dan niet verwarmde) hogedrukreiniging. Onze compacte mini-combiwagen is bij uitstek geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen. In geval de riolering het niet meer slikt en er sprake is van wateroverlast, wordt de zelf aanzuigende vuilwaterpomp benut. Deze kan ongeveer 250.000 liter per uur verwerken.

Rioleringen ontstoppen met reinigings- en verwerkingsattest

Het komt regelmatig voor dat onze camera’s bij de rioolinspectie op boomwortels stuiten. Een verstopt riool met beschadiging aan het buizenstelsel en eventuele wateroverlast is vaak het gevolg van wortel-ingroei. Dit probleem kan inwendig worden opgelost. Onze professionele wortelfrees kan door buizen van 100 tot 400 mm diameter, om boomstronken en boomwortels te vermorzelen. Aqua Jet Vlerick beschikt over de benodigde vergunningen voor rioleringen en afvalwatertransport. Wij verzorgen een officieel reinigings- en verwerkingsattest en zijn vertrouwd met bestekomschrijvingen voor openbare aanbestedingen. Wij kunnen zowel kleine als grote rioleringen ontstoppen en reinigen.

Voor rioleringen bent u bij Aqua Jet Vlerick aan het juiste adres. Wij sporen de exacte oorzaak en locatie van de verstopping op en maken uw rioolleidingen vrij. Neem contact op voor meer informatie, het inplannen van een afspraak of een vrijblijvende offerte. U krijgt snel antwoord.

Wat onze klanten vertellen

Ook een opdracht voor ons?

Wenst u meer informatie over onze ruimdiensten, tarieven en onderhoudscontracten? Stuur ons dan gerust een mailtje. Voor dringende interventies neemt u best telefonisch contact op.