4.7 op 5, gebaseerd op 105 recensies

Ontstoppingsdienst Oudenaarde

Niets vervelender dan een verstopt toilet of een verstopte afvoer bij de wastafel, de douche of het riool. U merkt een verstopping doordat het water niet wegloopt, er een lekkage is of sprake is van stankoverlast. Aarzel niet en neem contact op met Aqua Jet Vlerick. Onze ontstoppingsdienst in Oudenaarde is 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken voor dringende interventies. Roep onze deskundige hulp in voor leidingeninspectie met camera’s en het ontstoppen en reinigen van huishoudelijke afvoerleidingen, openbare riolen en straatkolken.

Buiten de kantooruren, voor dringende interventies, zijn wij tot 22u beschikbaar.

Offerte aanvragen

In drie stappen geholpen

Met camera-onderzoek de verstopping, beschadiging en lekkage vaststellen

Het verhelpen van het verstoppingsprobleem begint met het vaststellen van de onderliggende oorzaak. Als ontstoppingsdienst in Oudenaarde bepalen we via camera-onderzoek waar de blokkade, beschadiging of lekkage zich exact bevindt. We bekijken met onze 5 flexibele camera’s rechte en bochtige buizen van 40 tot 1.500 mm van binnenuit en brengen de aard van de verstopping duidelijk in beeld. Onze ervaren, VCA-gecertificeerde medewerkers kunnen met gespecialiseerde combiwagens uw leidingen reinigen via hoge druk of vacuüm zuigtechnieken. De methode is afhankelijk van de aard en positie van de verstopping en de staat van de afvoerleidingen.

Ontstoppingsdienst in Oudenaarde vermorzelt boomwortels met frees

Een van de voornaamste oorzaken van verstopte afvoerleidingenwateroverlast en beschadiging aan buizensystemen is wortel-ingroei. Stuiten wij bij de leidingeninspectie op boomwortels, dan vermorzelen wij deze met onze frees. Deze is geschikt voor buizen van 100 tot 400 mm diameter. Uw aangelegde tuin, oprit of wegdek hoeft door deze inwendige oplossing niet te worden opengebroken. Vermijd zelfacties met chemische ontstoppingsproducten, sodakristallen of kokend water. Dit kan het probleem verergeren.

Als u 100% zeker wilt zijn van een goede afloop, is het raadzaam om Aqua Jet Vlerick als dé ontstoppingsdienst in Oudenaarde in te schakelen. Contacteer ons voor hulp bij dringende interventies of een vrijblijvende offerte voor niet-dringende ontstoppingswerkzaamheden.

Wat onze klanten vertellen

Ook een opdracht voor ons?

Wenst u meer informatie over onze ruimdiensten, tarieven en onderhoudscontracten? Stuur ons dan gerust een mailtje. Voor dringende interventies neemt u best telefonisch contact op.