4.7 op 5, gebaseerd op 105 recensies

Ontstoppingsdienst Gentbrugge

Als u problemen heeft met de riolering of afvoer, kunt u maar beter een professionele en betrouwbare ontstoppingsdienst in Gentbrugge inschakelen. Aqua Jet Vlerick is uw betrokken partner bij het opsporen en verhelpen van verstoppingen in huishoudelijke afvoerleidingen, openbare riolen en straatkolken. Voorkomen is beter dan genezen. Wees met een tijdige camera-inspectie verstoppingen voor. Is er al sprake van een blokkade van de waterafvoer in het toilet, de keuken, de badkamer of het riool? Maak gebruik van onze 24-uursservice. Wij bieden voor elke verstopping een passende oplossing.

Buiten de kantooruren, voor dringende interventies, zijn wij tot 22u beschikbaar.

Offerte aanvragen

In drie stappen geholpen

Verstopte leidingen verhelpen met hogedrukreiniging of vacuüm zuigtechniek

Ga bij verstopte leidingen niet met chemische middelen, sodakristallen of kokend water aan de gang. Dit kan het probleem verergeren. Kunststof leidingen kunnen ernstig beschadigd raken. Verstandiger en veiliger is het om de hulp van dé ontstoppingsdienst in Gentbrugge in te roepen. Wij ontstoppen zowel kleine afvoeren als de hoofdriolering. Onze VCA-gekwalificeerde medewerkers beschikken over de expertise, ervaring en machines om de zwaarste verstoppingen te verhelpen. Wij reinigen met onze gespecialiseerde combiwagens uw leidingen met hogedrukreiniging of een vacuüm zuigtechniek.

Ontstoppingsdienst in Gentbrugge verwijdert boomwortels met frezen

Is uw doucheputje of wasbak verstopt? Komt het water omhoog in de wasbak? Loopt het riool niet meer door? Aqua Jet Vlerick kan als ontstoppingsdienst in Gentbrugge in alle gevallen de oorzaak vaststellen en het probleem verhelpen. Wij inspecteren uw leidingen via camera-onderzoek. Onze rioolcamera’s kunnen rechte en bochtige buizen en leidingen van 40 tot 1.500 mm diameter onderzoeken. Als onze camera op boomwortels stoot, kunnen wij deze inwendig met een frees (voor buizen van 100 tot 400 mm diameter) verwijderen.

Onze ontstoppingsdienst in Gentbrugge heeft een permanente wachtdienst voor dringende interventies. Voor niet-dringende ontstoppings- en reinigingswerken kunt u ons binnen kantooruren contacteren. Wij helpen u graag met een vrijblijvende offerte op maat bij verstoppingen

Wat onze klanten vertellen

Ook een opdracht voor ons?

Wenst u meer informatie over onze ruimdiensten, tarieven en onderhoudscontracten? Stuur ons dan gerust een mailtje. Voor dringende interventies neemt u best telefonisch contact op.