4.7 op 5, gebaseerd op 105 recensies

Ontstoppingsdienst Destelbergen

Een verstopt riool of toilet. Water dat niet wegloopt uit de douche of wasbak. Het zijn ongemakken die u zo snel mogelijk wilt verhelpen. Het is reden dat jaarlijks vele particulieren en bedrijven kiezen voor Aqua Jet Vlerick als dé ontstoppingsdienst in Destelbergen. Onze ervaren, VCA-gekwalificeerde medewerkers maken het verschil met hun expertise, gestructureerde werkwijze en machines. Met onze gespecialiseerde combiwagens worden via vacuüm zuigtechniek of hogedrukreiniging allerhande verstoppingen uit de weg geruimd.

Buiten de kantooruren, voor dringende interventies, zijn wij tot 22u beschikbaar.

Offerte aanvragen

In drie stappen geholpen

Oorzaak opsporen met camera-inspectie in leidingen en buizen

Aqua Jet Vlerick is als ontstoppingsdienst in Destelbergen 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor dringende interventies. Van het verhelpen van een verstopping in een woning tot een industriële reiniging. Dankzij onze 24-uursservice bent u er zeker van dat er snel een monteur bij u op de stoep staat. Wij sporen de oorzaak van de verstopping op met camera-inspectie in leidingen en buizen van 40 tot 1.500 mm. Als wij boomwortels en stronken tegenkomen in buizen van 100 tot 400 mm diameter, worden deze met een professionele wortelfrees verwijderd.

Ontstoppingsdienst in Destelbergen biedt garantie

Uw ontstoppingsdienst in Destelbergen pakt de verstopte huishoudelijke afvoerleidingen, openbare riolen en straatkolken bij de wortel aan. Wij verhelpen blokkades door vet- en zeepresten, kalkafzetting, een teveel aan wc-papier of doorgespoelde grote objecten die klem zitten en het afvalwater tegenhouden. Voor de meeste ontstoppingen (behalve kalk en niet-inherente materialen/stoffen) hanteren wij een garantieperiode van 14 dagen. Indien er zich binnen deze tijdsperiode een nieuwe verstopping voordoet, komen wij gratis langs om het probleem op te lossen.

Aqua Jet Vlerick zorgt er als ontstoppingsdienst in Destelbergen voor dat het water in de rioolbuizen en afvoerleidingen van uw toilet, keuken of badkamer snel weer doorloopt. Neem contact op en laat u helpen door een expert. Verzend het online offerteformulier voor een scherpe prijsopgave.

Wat onze klanten vertellen

Ook een opdracht voor ons?

Wenst u meer informatie over onze ruimdiensten, tarieven en onderhoudscontracten? Stuur ons dan gerust een mailtje. Voor dringende interventies neemt u best telefonisch contact op.