4.7 op 5, gebaseerd op 105 recensies

Ontstoppingsdienst De Pinte

Heeft u een verstopping die u snel wilt verhelpen? Het ontstoppen van leidingen en buizen bij particulieren en bedrijven is de specialiteit van Aqua Jet Vlerick. Als professionele ontstoppingsdienst in De Pinte staan wij 24 uur per dag klaar om elk verstoppingsprobleem vakkundig op te lossen. Onze ervaren specialisten beschikken over de expertise en machines om zelfs de zwaarste verstoppingen weg te zuigen of weg te spuiten.

Buiten de kantooruren, voor dringende interventies, zijn wij tot 22u beschikbaar.

Offerte aanvragen

In drie stappen geholpen

Efficiënt verstopping verhelpen met vacuüm zuigtechniek of hogedrukreiniging

Aqua Jet Vlerick hanteert als ontstoppingsdienst in De Pinte een gestructureerde werkwijze. Wij krijgen een duidelijk beeld van de situatie door een leidingeninspectie. Met 5 flexibele camera’s wordt de precieze plek van de verstopping, beschadiging of lekkage opgespoord. Dit scheelt heel wat kap- en breekwerk. De camera’s zijn geschikt voor (bochtige) buizen en leidingen van 40 tot 1.500 mm. Afhankelijk van de aard en de positie van de verstopping en de staat van de afvoerleidingen, worden uw leidingen gereinigd met een vacuüm zuigtechniek of hogedrukreiniging. Wij zetten hiervoor onze gespecialiseerde combiwagens in.

Aanpak van de Wortel van het Probleem

Een verstopping in de huishoudelijke afvoerleidingen, openbare riolen of straatkolken kan verschillende oorzaken hebben. Van kalkafzetting of zeep- en vetresten tot een teveel aan wc-papier of te grote objecten die door de wc zijn gespoeld. Het komt vaak voor dat de camera’s op wortel-ingroei stuiten, met een verstopping, beschadiging aan het buizensysteem en wateroverlast tot gevolg. Wij lossen dit als ontstoppingsdienst in De Pinte inwendig op. Onze frees kruipt door (riool)buizen van 100 tot 400 mm diameter om alle boomwortels te vernietigen.

Aqua Jet Vlerick levert als ontstoppingsdienst in De Pinte straf werk aan straffe prijzen. Contacteer ons om enkele referenties en een vrijblijvende prijsindicatie voor het verhelpen van verstopte leidingen en buizen. Wij pakken de oorzaak bij de wortel aan.

Wat onze klanten vertellen

Ook een opdracht voor ons?

Wenst u meer informatie over onze ruimdiensten, tarieven en onderhoudscontracten? Stuur ons dan gerust een mailtje. Voor dringende interventies neemt u best telefonisch contact op.